Skype WiFi

Skype WiFi 1.0.0.8

Makkelijk hotspots vinden en surfen

Niet thuis of in het buitenland en je wilt toch internetten? Vaak moet je dan een hele berg gegevens invullen wil je van een hotspot gebruik kunnen maken. Met Skype WiFi, een gratis app voor Android, wordt dit allemaal een stukje makkelijker. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Eenvoudige navigatie
 • Grote database van hotspots

TEGEN

 • Sommige hotspots werken niet

Gemiddeld
6

Niet thuis of in het buitenland en je wilt toch internetten? Vaak moet je dan een hele berg gegevens invullen wil je van een hotspot gebruik kunnen maken. Met Skype WiFi, een gratis app voor Android, wordt dit allemaal een stukje makkelijker.

Belangrijkste functies

Met Skype WiFi maak je verbinding met meer dan een miljoen openbare hotspots over de hele wereld. Log in met je Skype-account en zoek een WiFi hotspot. Is die gratis? Dan ga je lekker surfen. Maar wat als er nu alleen maar betaalde hotspots toegankelijk zijn? Hier bewijst Skype WiFi echt zijn nut: je betaalt de toegang niet met je creditcard, maar met je Skype-tegoed. Uiteraard zie je voor je verbinding maakt hoeveel het kost. Niet alle openbare hotspots werken overigens met deze app.

Met Skype WiFi is het niet mogelijk om te videochatten. De app is uitsluitend bedoeld om verbinding met hotspots te maken. Elke sessie duurt 30 minuten, hierna moet je opnieuw verbinden.

Navigatie

Navigeren binnen de Skype WiFi is zeer eenvoudig. De app laat alle beschikbare hotspots zien. Kies er één uit en druk op de knop "Verbinden" - dat is alles!

Uiterlijk

Skype WiFi heeft dezelfde grafische stijl die we al kennen van het originele Skype. De app zelf werkt snel, maar soms duurt het wel lang voor je verbinding maakt.

Onze mening

Met Skype WiFi bespaar je op internetkosten in het buitenland. Uiteraard kosten betaalde hotspots je wel geld. Skype WiFi helpt je bij het vinden en verbinden met die hotspots.

Skype WiFi

Download

Skype WiFi 1.0.0.8

— Beoordelingen — about Skype WiFi

 • Ikwilgratisskype

  door Ikwilgratisskype

  "Skype is niet meer gratis!"

  Ik vind het gewoon mobiel bellen waarvoor je ineens moet gaan betalen. Skype is Skype niet meer.;-(. Meer.

  review geplaatst op 20 augustus 2014